3 zodii au parte de provocări în luna iulie. Ce se întâmplă cu nativii acestor zodii. Membrii familiei le dau mari bătăi de cap

Descoperă care 3 zodii au parte de provocări în luna iulie. Luna iulie ar putea fi ceva mai dificilă pentru trei semne zodiacale. Astrele spun că aceștia ar avea parte de conflicte de familie, dar care se vor stinge spre finalul lunii. Iată care sunt cele trei zodii care au parte de o lună provocatoare.

Luna aceasta se termină sezonul Racilor și începe cel al Leilor, ceea ce înseamnă că ceva care ar putea începe ezitant se va transforma în ceva foarte provocator pentru trei semne zodiacale. Nu este cea mai ușoară lună și avem parte de încercări pe parcursul lui iulie.

Pentru unele semne zodicale ar putea urma o perioadă cu multe conflicte de familie și acesta ar putea fi doar începutul. Luna Plină intră în Capricorn de pe 3 iulie, vine exact la timp pentru a-i înfierbânta pe membrii familiei și a-i ridica unii împotriva altora, urmând câteva zile de tensiuni.

Zodiile pentru care luna iulie este una provocatoare. Ce se întâmplă cu acești nativi

Tranzitele de luna aceasta, în special Marte în Fecioară, ar trebui să ne determine să acționăm conform instinctelor noastre. Cu toate acestea, s-ar putea să punem lucrurilor pe nume, fapt care ar deranja. Câteva frustări adunate de-a lungul timpului le-ar putea da mari bătăi de cap acestor trei semne zodiacale:

1. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii s-ar putea simți melancolici din cauza unor amintiri din copilărie. Ar trebui să fie cea mai bună perioadă a anului, iar tu ai simțit întotdeauna că iulie este luna care îți aduce cea mai mare bucurie. Din nefericire, așteptările tind să te lase rece în această perioadă și vei petrece o mare parte din iulie simțindu-te destul de singur. Cu toate acestea, ai știut întotdeauna cum să ai grijă de tine și vei găsi modalități de a te ridica deasupra a ceea ce te doboară. Cu dragostea nu stai foarte bine luna aceasta, dar într-un fel, lipsa ei ar putea să-ți aducă niște “timp liber” care merită. Vei tânji după relaxare, iar tendința ta de a sta departe de familie va fi mare.

2. Leu (23 iulie – 22 august)

Ai putea fi preocupat de o serie de conflicte cu membrii familiei. Vei fi dezamăgit de o persoană specială din viața ta și nu vei putea lăsa ca lucrurile să treacă de la sine. În timp ce primele două săptămâni din iulie vor decurge relativ bine, ultimele două săptămâni ale lunii te vor face să te simți ostil. Prietenii și cei dragi ți-au spus că e mai bine să lași trecutul să fie trecut, dar tu nu poți sta liniștit cu informațiile pe care le ai acum, iar în timpul lui Marte opus lui Saturn, Soare opus lui Pluton, intrarea în sezonul Soarelui va marca o nouă latură a ta: cea furioasă. Ai resentimente față de cineva din familia ta, crezând că îți este cumva „dator” cu ceva. La sfârșitul lunii, s-ar putea să le spui ceva irevocabil de urât.

3. Fecioară (23 August – 22 Septembrie)

Deși îți place ideea de „vindecare”, datorită numeroaselor tranzitări ale Nodului vindecător din iulie 2023, nu ești prea încântat de ideea că TU trebuie să te vindeci. Iulie 2023 îți aduce mai mult decât poți face față, atât de mult încât nu-ți faci timp pentru tine. Pentru că uiți că ai nevoie să te odihnești uneori, exagerezi și, odată ce începi să intri în asta, devii irascibil și iritabil. Câteva tranzite de luna aceasta te vor determina să faci câteva lucruri la care nu te-ai fi așteptat. Din cauza unor probleme familiale care vor apărea în această lună, răbdarea ta va fi la cote minime. În momentul în care Mercur va intra în Fecioară la sfârșitul lunii, vei fi ultima persoană cu care cineva din viața ta va dori să iasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *