Alegerea partenerului in functie de zodie

Cum să îți alegi partenerul de viață în funcție de compatibilitatea zodiacală

Alegerea partenerului în funcție de zodie este una dintre cele mai importante și mai dificile decizii pe care le putem lua în această viață. Ne dorim să găsim pe cineva care să ne completeze, să ne înțeleagă, să ne iubească și să ne susțină. Dar cum să știm dacă suntem compatibili cu o anumită persoană? Cum să evităm dezamăgirile, conflictele și despărțirile?

Astrologia ne poate oferi niște răspunsuri, prin analiza compatibilității zodiacale. Aceasta se referă la gradul de armonie sau de discordie între semnele zodiacale ale celor doi parteneri, în funcție de elementele, calitățile, planetele și aspectele lor. Compatibilitatea zodiacală nu este singurul factor care contează într-o relație, dar este unul dintre cele mai relevante și mai ușor de aflat.

Alegerea partenerului în funcție de zodie

Pentru a-ți alege partenerul de viață în funcție de compatibilitatea zodiacală, iată câteva pași pe care îi poți urma pentru o alegere cât mai bine documentată:

  • Află-ți zodia și ascendentul tău, precum și ale persoanei care te interesează. Poți folosi un calculator de hartă natală pentru a face acest lucru.
  • Ține cont de elementele și calitățile semnelor zodiacale. În general, semnele de același element (foc, pământ, aer sau apă) se înțeleg bine între ele, pentru că au valori și interese comune. Semnele de elemente complementare (foc-aer și pământ-apă) se atrag reciproc, pentru că se completează și se stimulează unul pe altul. Semnele de elemente opuse (foc-apă și pământ-aer) se pot confrunta cu dificultăți, pentru că au viziuni și nevoi diferite. De asemenea, semnele de aceeași calitate (cardinală, fixă sau mutabilă) pot avea conflicte, pentru că au stiluri și atitudini similare. Semnele de calități diferite se pot echilibra unul pe altul, pentru că au abordări și ritmuri diferite.
  • Citește descrierile generale ale compatibilității dintre semnele zodiacale. Aici vei găsi informații despre atracția, comunicarea, dragostea, sexul și relația dintre diferite combinații de semne zodiacale.
  • Ține cont de ascendentul tău și al persoanei care te interesează. Ascendentul reprezintă personalitatea exterioară, imaginea publică și modul de a fi al unei persoane. El este cel care face prima impresie și cel care stabilește tonul relației. Ascendentul poate fi diferit sau similar cu zodia unei persoane, ceea ce poate crea diferențe sau asemănări între parteneri. În general, este bine ca ascendenții să fie compatibili sau complementari între ei, pentru ca relația să fie armonioasă și durabilă.
  • Fii deschis la excepții și nuanțe. Compatibilitatea zodiacală nu este o regulă absolută și infailibilă. Ea poate fi influențată de alte elemente din harta natală a fiecărui partener, cum ar fi planetele personale (Luna, Mercur, Venus și Marte), punctele speciale (Nodurile Lunare, Lilith, etc.), casele astrologice și aspectele dintre planete. De asemenea, ea poate fi modificată de experiența, voința, maturitatea și evoluția fiecărui partener. Nu exclude o persoană doar pentru că are un semn zodiacal sau un ascendent incompatibil cu al tău. Nu te baza doar pe compatibilitatea zodiacală pentru a-ți alege partenerul de viață. Folosește-o ca un ghid, nu ca o garanție.

Sperăm că acest articol te va ajuta să îți alegi partenerul de viață în funcție de compatibilitatea zodiacală. Astrologia este un instrument valoros pentru a ne cunoaște mai bine pe noi înșine și pe ceilalți, pentru a ne îmbunătăți relațiile și pentru a ne împlini destinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *