Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Ce nuanță ar trebui să alegi pentru destin favorabil în 2023

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Pentru a vă asigura că aveți un an plin de reușite pe toate planurile și că atrageți doar evenimente pozitive în viața personală, iată care sunt culorile de care trebuie să vă înconjurați în 2023. Culorile au fost dintotdeauna asociate cu stările de spirit, cu anumite sentimente sau gânduri sau chiar și cu norocul. Astrologii au punctat, de asemenea, că există o legătură și între culori și astre, iar acestea pot influența modul în care fiecare zodie se va descurca în acest an calendaristic.

Care sunt culorile norocoase în funcție de zodie, în anul 2023

Poartă culorile norocoase ale zodiei tale în acest an, pentru a te putea bucura de succes și energii pozitive. Nuanțele pot influența starea de spirit, în mod pozitiv sau negativ, iar pentru fiecare persoană și zodie în parte, acestea diferă. Pentru a vă asigura că aveți un an plin de reușite pe toate planurile și că atrageți doar evenimente pozitive în viața personală, iată care sunt culorile de care trebuie să vă înconjurați.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Berbec

Berbecul este un semn de foc, astfel că acești nativi sunt firi puternice și pasionale, pentru care culoarea roșie poate aduce succes și noroc în acest an. Roșu simbolizează pasiune, energie abundentă, dar și „flacăra” care există în cei născuți în zodia Berbecului. Alte culori care pot ajuta această zodie în 2023 sunt albastru, verde și negru.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Taur

Pentru zodia Taur, culorile aducătoare de noroc în 2023 sunt roz pal și alb, care pot atrage numeroase rezultate pozitive în viața acestor nativi. Aceste nuanțe introduse în vestimentație le aduc liniște și armonie celor născuți sub semnul Taurului și îi ajută să obțină rezultate favorabile. De evitat sunt culorile galben și roșu!

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Gemeni

Cele mai avantajoase culori pentru zodia Gemeni sunt verde și galben în acest an. Acești nativi se vor bucura de succes în 2023, dacă se înconjoară de aceste culori, care le vor da un boost de energie și siguranță din plin. Gemenii sunt sfătuiți să evite nuanțele de roșu sau albastru.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Rac

Nativii din zodia Rac vor avea parte de numeroase beneficii dacă aleg să țină aproape nuanțe de argintiu, crem, alb, galben sau roșu. Aflați sub influența Lunii, Racii vor beneficia de energii pozitive și vor avea un plus de noroc dacă se înconjoară de aceste culori. Racilor le este recomandat să evite culorile prea închise.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Leu

Leii sunt zodii de foc, pentru care au efect nuanțele de auriu și portocaliu. Aceste două culori au puterea de a atrage cele mai bune rezultate, în special în asociere cu lumina Soarelui, Planeta lor guvernantă.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Fecioară

Fecioarele sunt semne de pământ, iar culorile lor norocoase în acest an sunt albastru, alb și verde. Fecioara poate prospera în 2023 în preajma acestor culori, fiind recomandat să stea departe de nuanțe de roșu, care i-ar putea inhiba rezultatele pozitive.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Balanță

În acest an, culorile norocoase ale Balanțelor sunt nuanțele de alb, portocaliu și albastru deschis. Acest semn zodiacal va prospera în preajma acestor nuanțe, care îi vor aduce stabilitate și întâmplări pozitive. La fel ca în cazul Fecioarelor, Balanțele sunt sfătuite să se ferească de culoarea roșie.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Scorpion

Scorpionii își pot asigura norocul în acest an, dacă vor opta pentru vestimentație sau obiecte în culori precum roșu, maro, alb sau portocaliu. Acestea au potențialul de a-i ajuta să fie mai pozitivi și să ducă la bun sfârșit planurile. Nativii din Scorpion nu se împacă prea bine în acest an cu culori precum albastru sau verde.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Săgetător

Săgetătorii vor prospera în acest an dacă vor ține aproape culorile galben și portocaliu. Jupiter, planeta guvernantă poate spori puterea acestora, influențând destinul în favoarea lor. Pentru rezultate garantate se recomandă și nuanțele de verde sau crem.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Capricorn

Norocul le surâde Capricornilor în acest an, în special în preajma nuanțelor de violet, negru, verde închis și maro închis. Semnul ghidat de Planeta Saturn va obține cele mai bune rezultate în acest an, dacă evită nuanțele de roșu și galben.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Vărsător

Vărsătorii vor avea doar de câștigat în acest an, dacă aleg cu precădere culorile violet și bleu. La pol opus stau culorile verde și albastru închis, care nu vor aduce decât energii negative acestor nativi.

Care e culoarea ta norocoasă în funcție de zodie. Pești

Peștilor le stă bine în nuanțe de oranj și galben în acest an și mai puțin în culori închise, în special negru. Culorile anului 2023 vor atrage binecuvântarea Planetei Jupiter pentru acești nativi. Pentru o schimbare, cei din zodia Pești pot opta și pentru culoarea roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *