Norocul pe saptamani

Care e ziua ta norocoasă în luna septembrie, în funcție de zodie

În una dintre zilele lunii septembrie 2023, Universul va fi de partea ta. Iată care este ziua norocoasă pentru fiecare zodie a horoscopului. În luna septembrie 2023, nativii horoscopului se vor concentra pe emoții și lecțiile care contribuie la evoluția lor. Acest val emoțional începe cu Luna Plină în Capricorn și continuă cu ultimul sfert de Lună în Berbec.

Ambele evenimente poartă o energie puternică care va duce la eliberare. Poate fi vorba despre lucruri care nu îți mai folosesc sau de oamenii care te-au ajutat să înveți lecția, iar acum e timpul să mergeți pe drumuri separate, conform astrelor.

Totul se întâmplă în timp ce Nodurile Nord și Sud se pregătesc să schimbe semnele zodiacale în doar câteva săptămâni. Acestea reprezintă calea sufletului, karma care trebuie curățată. Ele tind să schimbe centrul de greutate al întregii vieți și, în acest proces, ajută la dezvoltarea noastră ca oameni.

Care e ziua ta norocoasă în septembrie, în funcție de zodie. Atunci Universul e de partea ta

Astrologii recomandă ca în această lună să ții cont de sentimentele tale, să reflectezi asupra a tot ceea ce se apropie pentru tine și să îți dai voie să recunoști când cineva sau ceva și-a atins scopul în viața ta. Fie că este vorba despre carieră sau despre dragoste, la un moment dat, dacă lucrurile stagnează, nu mai ai ce să înveți, așa că nu rămâne blocat/ă.

Cum Nodurile se pregătesc să se schimbe, iar săptămâna aceasta este dominată de evenimente astrologice ce sprijină eliberarea emoțională, s-ar putea să nu faci o alegere în această privință, ci doar să realizezi că nu ești menit/ă să te agăți de ceva ce ai depășit deja.

Iată așadar care este ziua norocoasă a fiecărei zodii în septembrie 2023:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023

La începutul săptămânii ți se oferă un moment important de conștientizare în cadrul vieții tale profesionale. Luna Plină în Capricorn îți va evidenția parcursul profesional și îți va oferi claritate, care poate implica decizia sau alegerea ta la sfârșitul anului 2022. Capricornul este despre stabilitate și despre tăria de a munci pentru ceea ce îți dorești cel mai mult, dar, uneori, e nevoie să apelezi și la flexibilitate.

Ți se va cere să iei o nouă decizie privind cariera sau munca. Acest lucru te va pregăti financiar pentru a îți asuma unele dintre acele mari schimbări din viața personală.

Taurus (20 aprilie – 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023

Capricornul îți guvernează sectorul norocului, așa că ori de câte ori există o energie intensă în jurul acestui semn zodiacal, știi că ceva important se va schimba în viața ta. Capricornul are tendința de a prefera zona de confort în locul riscurilor, așa că te va învăța să îți faci planuri înainte de a face salturi uriașe, astfel încât să ai încredere că vei avea succes.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023

Ai o relație interesantă cu schimbările. În timp ce te concentrezi pe cele de zi cu zi, transformările par o provocare pentru că implică adesea un proces mai lung. Pe măsură ce te-ai scufundat mai adânc în propria realitate și ți-ai dat seama ce îți dorești cu adevărat de la viață, fără să știi, ai deschis, de asemenea, ușa pentru o schimbare uriașă.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 septembrie 2023

Pentru tine, există un moment în această săptămână care îți dă curajul necesar pentru a acționa conform intuiției tale. Ambele faze ale lunii îți oferă energia necesară pentru a te elibera, diferența este că sfertul de Lună vorbește despre un moment de tranziție pentru a crea un echilibru în viața ta. Nu este momentul să începi ceva nou încă, ci să realizezi că deja ai parcurs un cerc complet.

Leu (23 iulie – 22 august)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 septembrie 2023

Ultimul pătrar al Lunii răsare spre sfârșitul săptămânii, oferindu-ți șansa de a te gândi la ceea ce te împiedică să faci tot ceea ce visezi. Evenimentul din Berbec îți activează sectorul norocului și al abundenței, ajutându-te să înțelegi unde ai dat prea multă energie și care au fost momentele în care nu ai crezut suficient în tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 septembrie 2023

În viață, creșterea face parte din proces. Îți permite să înveți din alegerile tale și ale celorlalți pentru a fi mai bine pregătit/ă pentru orice îți rezervă viitorul. S-au întâmplat o mulțime de lucruri bune în viața ta în acest an, atât de multe încât s-ar putea părea că deja trăiești viața la care ai visat – dar există o amenințare la adresa fericirii tale pe care ți-o va dezvălui Ultimul sfert de Lună în Berbec.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023

Luna Plină în Capricorn îți activează sectorul casei, al vindecării și al familiei. Aceasta este șansa ta de a analiza ce rezervă această parte a vieții tale și cum ai fi putut trece cu vederea unele dintre cele mai mari daruri ale Universului. Indiferent dacă lucrurile sunt așa cum îți dorești să fie în acest moment sau nu, aceasta este oportunitatea ta de a onora viața pe care o trăiești și de a realiza cât de multă dragoste și sprijin ai în jurul tău.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023

Devii o forță de neoprit atunci când face ceea ce exprimi și în cuvinte. Acest lucru îți permite să iei gândurile și sentimentele și să le articulezi în magie, care este responsabilă de crearea a ceea ce îți dorești pentru viața ta. În luna septembrie, pe măsură ce Luna Plină în Capricorn atinge apogeul, îți oferă timpul necesar pentru a îmbrățișa puterea cuvintelor tale și să dai viață viselor tale.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023

La un moment dat în viața ta, trebuie să accepți că ceea ce credeai adevărat nu este. Se pare că o oarecare deziluzie de sine a dus la faptul că ai trecut cu vederea oportunități sau ai ales acele situații în care ar fi trebuit să înveți deja lecțiile. Ești blocat/ă în a crede că ai dreptate și, în acest proces, nimic nu se simte corect. Deși ai nevoie de puterea de a schimba totul, va fi nevoie, de asemenea, să accepți că te afli în acest loc numai din cauza ta.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023

Te așteaptă un moment strălucit, deoarece Lună Plină care va avea loc în semnul tău zodiacal tot anul răsare în luna septembrie. Lunile pline aduc un sentiment de finalizare, un moment în care poți evalua dacă acțiunile tale au dat roade sau dacă, în schimb, este timpul să reflectezi asupra deciziilor tale. Acest eveniment lunar te aduce în lumină și te ajută să te accepți cu bune și rele.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 septembrie 2023

Ultimul pătrar al Lunii în Berbec îți activează sectorul comunicării și te va ajuta să te concentrezi pe conversațiile ce îți aduc vindecarea. Acest lucru poate implica și unele gânduri din ultima vreme, în special despre trecut. Trebuie să articulezi ceva important pentru cei din jurul tău, aplicând idei noi, iertare și lecțiile tale. Atunci când poți face acest lucru, stabilești și un nou standard pentru modul în care te vor trata cei din viața ta.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 septembrie 2023

Ești al doisprezecelea semn al zodiacului și, din acest motiv, se spune că deții calități ale celorlalte unsprezece personaje, motiv pentru care te simți mereu atât de diferit de cei din jurul tău. Cu toate acestea, oricât de unic/ă ai fi, de multe ori te subestimezi sau îți ignori valoarea atunci când abordezi situații noi în viața ta. Mereu umil/ă, conduci cu inima deschisă și bună și te aștepți ca toți ceilalți să facă la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *