Ce limbaj al iubirii folosești în funcție de zodie. Cum îți place să fii tratat de către partener din punct de vedere zodiacal

Descoperă ce limbaj al iubirii folosești în funcție de zodie și cum îți place să fii tratat de către partener din punct de vedere zodiacal pe zodie-horoscop.ro. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni își exprimă iubirea prin atingeri sau cuvinte de afirmare, în timp ce alții preferă intimitatea, ei bine avem răspunsul pentru tine. Iată ce spune zodia ta despre felul în care vrei să fii iubit! Să cunoști limbajul iubirii partenerului tău te poate ajuta să înțelegi mai bine dinamica relației pe care o aveți. În funcție de acest limbaj, poți afla ce nevoi are fiecare, dar și cum să ajustezi neînțelegerile care apar din senin în cuplu.

Limbajul iubirii în funcție de zodie

Descoperă în rândurile de mai jos ce tip de limbaj vi se potrivește ție și partenerului tău în funcție de zodia în care v-ați născut!

Berbec: Pasiune

Berbecii se simt cel mai iubiți atunci când partenerul are aceeași poftă de viață ca și ei. Menținerea pasiunii și al unor legături captivante, din care să nu lipsească nici spiritul libertin, reprezintă formula de succes pentru acest nativ.

Taur: Confort

Pentru Tauri, confortul și stabilitatea înseamnă totul într-o relație. Eu au o nevoie intrinsecă să găsească „acasă” în partenerul de lângă ei. Senzualitatea este și ea extrem de importantă, fie că este vorba despre atingeri tandre sau alte gesturi de iubire. De regulă, Taurii experimentează cel mai bine dragostea prin simțuri și atunci când se simt în siguranță.

Gemeni: Schimbare

Gemenii sunt mereu dornici de schimbare. Le place varietatea în viața lor, fapt care poate reprezenta o mare provocare pentru partener, în special în relațiile de lungă durată. Ei sunt plini de entuziasm când întâlnesc pe cineva la fel ca ei, care să le poată susține spiritul aventurier și care să nu îi judece pentru asta.

Rac: Apreciere

Racul se simte bine atunci când partenerul se simte bine. Din acest motiv, nativii își asumă o serie de roluri prin care să le ofere persoanelor din jurul lor confortul. De reținut că acest lucru se întâmplă doar atunci când Racii se simt apreciați! Nativii au tendința de a-i pune pe alții înaintea lor, ceea ce poate duce, uneori, la epuizare. Ei oferă multă loialitate, grijă și sprijin, făcându-și mereu timp pentru persoana iubită.

Leu: Admirație

Leii adoră să fie în centrul atenției și tânjesc să le fie recunoscute talentele și realizările personale. Ei au nevoie de intenții clare și de foarte multă comunicare cu partenerul. Atunci când primesc aceste lucruri, ei se dedică complet relației și pot deveni niște iubiți extrem de fideli și dedicați.

Fecioară: Scopul

Fecioarele au un puternic simț practic. Sunt sensibili, dar caută întotdeauna un sens și un scop în relațiile pe care le formează. Dacă descoperă acest lucru în partener, atunci vor rămâne acolo pentru totdeauna.

Balanță: Egalitate

Balanțele sunt dornice să găsească echilibrul și caută un partener care să facă compromisuri, dar și care să își mențină ferm punctele de vedere. Dintre toate semnele zodiacale, acești nativi sunt adepții relațiilor de lungă durată. Acest lucru s-ar datora loialității de care dau dovadă, dar și faptului că sunt extrem de siguri pe ei atunci când iau o decizie. Arată-le că ești dispus să încerci diferite idei, dar și că depui efort și atunci îi vei cuceri pentru totdeauna!

Scorpion: Intimitate

Scorpionii tânjesc după intimitate, ceea ce uneori le poate aduce multă suferință atunci când nu găsesc acest lucru la persoana iubită. Nativilor nu le pasă de limitele tale și vor să știe orice lucru întunecat, incomod sau ascuns despre tine sau care îți trece prin cap, fie că este vorba despre detalii intime din relațiile anterioare sau ce simți cu adevărat în prezent. Pe lângă intimitatea pe care o cer și încrederea este la fel de importantă pentru Scorpioni!

Săgetător: Libertate

Săgetătorii nu vor fi niciodată cunoscuți pentru dorința lor de a sta închiși în casă sau de a se încurca cu persoane prea lipicioase. Din cauza spiritului libertin și aventurier, nativii au nevoie de mult timp petrecut pe cont propriu, în care să rătăcească singuri. Un partener care îi oferă Săgetătorului spațiul necesar este ideal. În plus, ei au nevoie de cineva cu care să simtă că se distrează, dar și care să îi stimuleze social sau intelectual.

Capricorn: Sprijin

Capricornul este una dintre zodiile cele mai ambițioase și dedicate, având nevoie ca partenerul să le ofere un sprijin puternic pentru a-și atinge obiectivele. Ei prosperă atunci când partenerul este fericit să aibă grijă de casă sau de treburile zilnice, în timp ce ei se adâncesc în foarte multă muncă. Ei pot deveni puțin capricioși dacă nu-i lași în elementul lor.

Vărsător: Prietenie

Vărsătorii au nevoie de un partener care să fie la fel de dornic de socializare. Deoarece este imperios necesar ca acești nativi să aibă un cerc solid de prieteni, ideal ar fi ca partenerul să îi fie și amic înainte de toate. Vărsătorii percep relația în felul următor: două persoane cu vieți independente se unesc ca iubiți și prieteni pentru a-și îmbunătăți fiecare experiența în această lume.

Pești: Empatie

Peșii sunt cei mai sensibili din zodiac. Nativul are nevoie de un partener care să fie confortabil să petreacă timp cu el și cu emoțiile sale, uneori, inexplicabile. Doar persoana care va ajunge să le înțeleagă sensibilitatea și care va știi să le prețuiască emoțiile puternice, va reuși să ajungă la inima Peștilor. Ei au nevoie de un partener protectiv, în preajma căruia să se poată exprima liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *