Cea mai norocoasă zi din luna iulie, pentru fiecare semn zodiacal în parte. La ce trebuie să se aștepte acești nativi

Descoperă care este cea mai norocoasă zi din luna iulie, pentru fiecare semn zodiacal în parte. Există cea mai norocoasă zi pentru fiecare semn zodiacal în luna iulie 2023. În ziua ta specială, poți afla care este adevărul tău, după care te poți ghida cu mai multă încredere, pentru a-l putea manifesta. Cu alte cuvinte, îți îndrepți atenția, cu adevărat, spre visele și dorințele tale.

Berbec

Ziua cea mai norocoasă: luni, 3 iulie

Darul tău cel mai mare constă în abilitatea de a acționa și de a-ți împlini visele. Deși a fost ceva cu care te-ai luptat la începutul anului, ai început să îmbrățișezi din ce în ce mai mult puterea ta, ceea ce îți va aduce momente uimitoare în luna iulie 2023. Iulie începe cu o Lună Plină în Capricorn, evidențiind temele legate de carieră și viața profesională. Ai încredere că totul s-a întâmplat așa cum trebuia!

Taur

Ziua cea mai norocoasă: luni, 3 iulie

În timp ce luna trecută, te-ai concentrat mult pe abilitatea ta de a-ți exprima adevărul față de cei dragi, iulie 2023 aduce acum recompense pentru că ai făcut acest lucru. Poate fi dificil să vorbești, fie în mediul profesional, fie în viața personală, însă atunci când o faci, începi să emiți și vibrația a ceea ce îți dorești cu adevărat.

Luna Plină în Capricorn va ilumina sectorul norocului și al abundenței tale, declanșând o lună plină de oportunități pentru a-ți extinde nu doar portofelul, ci și sufletul. Nu-ți pune la îndoială lucrurile bune, ele sunt suma tuturor eforturilor pe care le-ai depus și îți sunt destinate ție.

Gemeni

Ziua cea mai norocoasă: luni, 17 iulie

Vezi viața într-un mod complet nou, dar acum, odată ce ai făcut-o, vei începe să vezi recompensele și beneficiile venind spre tine cu ușurință.

Luna Nouă în Rac în timpul lunii iulie 2023 îți oferă o oportunitate pentru un nou început în stabilitatea ta financiară. Aceasta este ceva ce ai câștigat și care va contribui la evoluția ta.

Rac

Ziua cea mai norocoasă: sâmbătă, 22 iulie

De când Saturn a intrat în Pești, te-ai dedicat mai mult trăirii vieții pe care ți-o dorești! Fie că a implicat călătorii, ieșirea din zona de confort sau chiar implicarea în forme noi de învățare și cunoaștere, ai dorit să te extinzi și să poți trăi viața pe care știi că o meriți. Au fost provocări, dar chiar și în haos, ai rămas încrezător într-un plan divin.

În iulie 2023, Saturn în Pești, stăpânul sectorului tău norocos, se unește cu Jupiter în Taur, care guvernează zona ta de comunitate și reputație. Împreună, există o mare recompensă pentru eforturile pe care le-ai depus deja pentru a trăi mai autentic.

Leu

Ziua cea mai norocoasă: luni, 17 iulie

Nodul Nord guvernează destinul tău, care se concretizează doar după ce ai învățat lecțiile karmice sau cele asociate cu Nodul Sud. În iulie 2023, Nodul Nord părăsește Taurul și intră în Berbec pe 17 iulie, în cadrul călătoriei sale retrograde, și amplifică o mai mare expansiune în calitate de stăpân al sectorului tău norocos.

Chiar și în această situație, se înțelege că norocul și abundenta îți aparțin în mod firesc. Chiar dacă ai avut dificultăți în a înțelege sau a crede că meriți, ideea de a trăi o viață cu adevărat împlinită în timp ce realizezi lucruri minunate a fost întotdeauna destinul tău. Trebuia doar să înveți lecțiile pentru a putea alege conștient acest lucru, iar acum confirmarea minunată care vine odată cu alegerea ta te va ajuta să finalizezi tot ce-ți dorești.

Fecioară

Ziua cea mai norocoasă: sâmbătă, 22 iulie

Jupiter este planeta norocului și, fiind cea mai mare planetă din zodiac, nu poate face altceva decât să aducă expansiune în orice zonă atinge. În prezent, Jupiter își face drum prin Taur, stăpânul sectorului tău norocos, așa că ai o undă energetică intensă și puternică care se mișcă în viața ta. Totul este pregătit să crească și să te ajute să te extinzi în noi domenii ale vieții tale. Nu este loc de privit înapoi, deoarece, în acest moment, viitorul este tot ceea ce există.

Începând cu 12 iulie, Jupiter intră în conversație cu Neptun în Pești pentru restul lunii. Neptun guvernează sectorul tău romantic. Norocul este de partea ta oricum, în această lună ar putea apărea noi posibilități care se deschid datorită unei relații importante din viața ta.

Balanță

Ziua cea mai norocoasă: luni, 17 iulie

Ai trecut prin multe vindecări în relații în ultimul an sau chiar mai mult, poate că ai simțit că alte aspecte ale vieții tale au fost puse pe planul secund, iar cariera ta este una dintre ele. Cu toate acestea, pe măsură ce lucrurile s-au echilibrat în viața ta personală și ai simțit o mai mare liniște, ai simțit și o chemare de a te întoarce la aceste alte aspecte pentru a-ți asigura creșterea personală la fel de mult ca și pe cea a relației tale.

Pe 17 iulie, Luna Nouă în Rac aduce un nou început în sectorul carierei tale. Lunile noi sunt, de fapt, ocazii potrivite pentru stabilirea intențiilor!

Scorpion

Ziua cea mai norocoasă: luni, 17 iulie

Pe 17 iulie, Luna Nouă în Rac luminează sectorul norocului, oferindu-ți șansa să îmbrățișezi pe deplin faptul că viața pe care ai visat-o se împlinește chiar în fața ochilor tăi. Poate fi dificil să primești în întregime toate bunătățile, abundanța și bucuria acestei luni, pur și simplu pentru că ai fost într-o stare de luptă de atât de mult timp. Totuși, realitatea este că asta ai lucrat și asta meriți, deci îți datorezi să te bucuri de fiecare moment.

Luna Nouă în Rac pe 10 iulie poate aduce și anumite teme importante de comunicare, deoarece va fi opusă lui Pluto retrograd în Capricorn, totuși, aceasta este doar o oportunitate de a-ți dezvolta creșterea personală!

Săgetător

Ziua cea mai norocoasă: marți, 11 iulie

Planeta ta guvernantă este Jupiter, care guvernează norocul, deci acestă temă este una familiară pentru tine și este motivul pentru care ai tendința să te bucuri, explorând atât de multe aspecte diferite ale vieții. Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Leu, care este semnul guvernator al sectorului tău de noroc și abundență, astfel încât toți ceilalți vor fi atenți la ceea ce alegi să comunici.

Capricorn

Ziua cea mai norocoasă: luni, 10 iulie

Marte, planeta acțiunii și pasiunii, se va muta în Fecioară pe 10 iulie. Fecioara guvernează sectorul tău de noroc, ajutându-te să găsești un echilibru între zona de confort și expunerea la riscuri.

Deși există multe aspecte ale vieții tale la care acest lucru se poate aplica, trebuie să-ți amintești că singura pierdere care se întâmplă cu adevărat se găsește în a nu încerca deloc.

Vărsător

Ziua cea mai norocoasă: miercuri, 12 iulie

Uranus, planeta ta guvernantă, se află în Taur, semnul care guvernează sectorul tău de noroc și abundență, iar de când a intrat în această zonă în 2018, ai experimentat o serie de schimbări radicale în viața ta financiară, dar și pe plan personal. Aceste schimbări te-au provocat să-ți reevaluezi valorile și să te gândești la ce înseamnă cu adevărat bunăstarea pentru tine.

În iulie 2023, Uranus formează o cuadratură cu Saturn în Pești în sectorul tău al carierei, ceea ce poate aduce o presiune și mai mare în ceea ce privește realizarea și succesul în carieră.

Pești

Ziua cea mai norocoasă: joi, 13 iulie

Neptun, planeta ta guvernantă, se află în Pești, semnul tău, ceea ce înseamnă că influența și energia sa sunt puternice în viața ta. Neptun guvernează sectorul tău de noroc și abundență, iar prezența sa în Pești te îndeamnă să-ți urmezi visurile și să te conectezi cu partea ta spirituală și intuitivă.

În iulie 2023, Neptun se află într-o poziție favorabilă, formând un aspect armonios cu Jupiter în Taur, guvernatorul sectorului tău al relațiilor și parteneriatelor. Acest aspect aduce oportunități de creștere și expansiune în domeniul relațiilor și al colaborărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *