Ascendentul zodiilor

Cum să îți cunoști mai bine zodia si ascendentul tău

Zodia si ascendentul tău este determinată de poziția Soarelui într-un anumit semn zodiacal la momentul nașterii tale. Zodia ta îți arată caracteristicile generale ale personalității tale, dar și preferințele, talentele și provocările tale în viață. Despre zodia si ascendentul tău putem spune că zodia ta este cea pe care o citești în horoscop și cea pe care o spui când cineva te întreabă “Ce zodie ești?”.

Ascendentul tău este determinat de semnul zodiacal care se ridica la orizont în momentul exact al nașterii tale. Ascendentul tău îți arată felul în care te prezinți lumii, impresia pe care o lași celorlalți și modul în care te adaptezi la mediul înconjurător. Ascendentul tău este cel care îți influențează aspectul fizic, temperamentul și stilul de viață.

Descoperă zodia si ascendentul tău

Pentru a-ți cunoaște mai bine zodia si ascendentul tău, ai nevoie de data, ora și locul nașterii tale. Cu aceste informații, poți folosi un calculator online de ascendent sau o hartă astrală personalizată pentru a afla în ce semn zodiacal se află Soarele, Zodia și Ascendentul tău.

Zodia si ascendentul tău: exemple de combinații între zodii și ascendente și ce înseamnă acestea:

 • Zodia Berbec cu Ascendentul în Taur: Ești o persoană energică, curajoasă și independentă, dar și senzuală, practică și loială. Ai o voință puternică și o ambiție mare, dar știi să te bucuri și de plăcerile vieții. Te implici cu pasiune în tot ce faci, dar ai nevoie și de stabilitate și siguranță.
 • Zodia Taur cu Ascendentul în Gemeni: Ești o persoană calmă, rafinată și echilibrată, dar și comunicativă, ingenioasă și versatilă. Ai un simț estetic dezvoltat și o valoare morală ridicată, dar ești și curios, sociabil și adaptabil. Te interesează arta, cultura și natura, dar și informația, schimbul de idei și noutatea.
 • Zodia Gemeni cu Ascendentul în Rac: Ești o persoană comunicativă, inteligentă și creativă, dar și sensibilă, emoțională și familistă. Ai o minte ageră și deschisă, dar ai și o inimă caldă și profundă. Te exprimi cu ușurință și te adaptezi la orice situație, dar ai nevoie și de afecțiune și protecție.
 • Zodia Rac cu Ascendentul în Leu: Ești o persoană sensibilă, intuitivă și protectoare, dar și puternică, generoasă și carismatică. Ai o legaturã puternicã cu familia si trecutul tau, dar ai si un spirit de lider si un talent innascut. Te implici cu devotament si compasiune in relatii, dar iti place si sa fii admirat si respectat.
 • Zodia Leu cu Ascendentul în Fecioarã: Ești o persoanã strãlucitoare, magnificã si nobilã, dar si logicã, meticuloasă și eficientă. Ai o personalitate puternică și un inovator talentat, dar și un simț al detaliului și al perfecțiunii. Te afirmi cu ușurință și îți asumi riscuri, dar ești și prudent și organizat.
 • Zodia Fecioară cu Ascendentul în Balanță: Ești o persoană pragmatică, ordonată și perfecționistă, dar și armonioasă, diplomatică și sociabilă. Ai o minte analitică și o capacitate de lucru remarcabilă, dar și un simț estetic și o valoare morală ridicată. Te ocupi cu seriozitate și eficiență de sarcinile tale, dar știi și să colaborezi și să negociezi cu ceilalți.
 • Zodia Balanță cu Ascendentul în Scorpion: Ești o persoană grațioasă, elegantă și afectuoasă, dar și pasională, hotărâtă și misterioasă. Ai un farmec natural și o diplomație innascutã, dar și o forțã interioarã si o vointã de fier. Te atrag relațiile armonioase și echilibrate, dar și cele intense și profunde.
 • Zodia Scorpion cu Ascendentul în Săgetator: Ești o persoanã pasionalã, profundã si puternicã, dar si aventuroasã, optimistã si generoasã. Ai o personalitate magneticã si misterioasã, dar si una vizionarã si filozoficã. Te implici cu intensitate si determinare in tot ce faci, dar iti place si sa explorezi si sa inveti lucruri noi.
 • Zodia Sãgetãtor cu Ascendentul în Capricorn: Ești o persoanã aventuroasã, entuziastã si liberã, dar si ambițioasã, responsabilã si rezervatã. Ai un spirit explorator si un idealism contagios, dar si o viziune practicã si un realism pragmatic. Te atrage cunoasterea si calatoriile, dar iti doresti si stabilitate si siguranta.
 • Zodia Capricorn cu Ascendentul în Varsator: Ești o persoanã ambițioasã, organizatã si perseverentã, dar si originalã, progresistã si umanistã. Ai o personalitate serioasã si autoritarã, dar si una inovatoare si excentricã. Te implici cu devotament si disciplinã in carierã, dar iti place si sa schimbi si sa reformezi lumea.
 • Zodia Varsator cu Ascendentul în Pesti: Ești o persoanã originala, creativä si altruistä, dar si visätoare, sensibilä si compasivä. Ai o personalitate inventivä si rebelä, dar si una inspiratä si spiritualä. Te intereseazä progresul si libertatea, dar te atrage si misticismul si iluzia.
 • Zodia Pesti cu Ascendentul în Berbec: Ești o persoanä visätoare, empaticä si devotatä, dar si energicä, curajoasä si independentä. Ai o personalitate profundä și misterioasă, dar și una puternică și ambițioasă. Te implici cu compasiune și sacrificiu în relații, dar ai nevoie și de acțiune și afirmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *