Destin tragic pentru un tânăr din Alba! A murit la 18 ani, de ziua lui, într-un teribil accident de motocicletă

Un tânăr din judeţul Alba a murit într-un grav accident de motocicletă. Tragedia a avut loc la doar câteva ore după ce împlinise 18 ani. 

Accidentul cumplit s-a produs în afara localității Pianu, vineri seara, în jurul orei 21:00.

Loading...

Potrivit informaţiilor poliţiştilor din Alba, accidentul ar fi avut loc din cauză că tânărul ar fi pierdut controlul motocicletei într-o curbă, moment în care s-a răsturnat violent în afara carosabilului.

În urma tragediei, băiatul în vârstă de 18 ani a suferit răni grave. Din cauza acestora, din păcate, tânărul s-a stins din viaţă a doua zi la spital.

În momentul producerii accidentului tânărul se îndrepta cu motocicleta de teren spre o sursă de alimentare cu carburant. Acesta nu a mai ajuns şi a pierdut brusc controlul într-o curbă.

Băiatul nu avea permis de conducere, potrivit alba24.ro.

Moartea tânărului a şocat întreaga comunitatea locală, lăsând regrete puternice în inimile prietenilor şi ale apropiaţilor.

Pentru a-şi exprima suferinţa, aceştia au postat mai multe mesaje emoţionante pe Facebook.

“O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens,…

Dumnezeu să-l odihnească în pace”!… Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe familiei mult îndurerate!”,

a scris unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai tânărului care a murit în accident.

“Dumnezeu ni te-a luat, suflet bun, prea repede de lânga noi , Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grija de tine acolo sus între îngeri.

Tu să ai grija de noi de acolo de sus și noi nu o să te uităm niciodată, prieten drag”, a scris alt prieten pe reţeaua de socializare. sursa:spynews

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *