Horoscopul lunar an 2023

Horoscop 29 august 2023. Taurii ar fi bine să aibă mai multă răbdare, în primul rând cu ei și să asculte mai mult, să vadă ce au de spus cei dragi

Horoscop 29 august 2023. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 29 august 2023:

Este o zi cu adevărat complicată, în primul rând din cauză că nu vei înțelege mare lucru din ceea ce simt cei din jur sau din motivele pentru care se poartă cu totul altfel decât te-ai fi așteptat.

Horoscop Taur – 29 august 2023:

Ar fi bine să ai mai multă răbdare, în primul rând cu tine și să asculți mai mult, să vezi ce au de spus cei dragi. Ai șansa de a prinde un fir care te poate duce la capătul unui labirint în care ești blocat de mult timp.

Horoscop Gemeni – 29 august 2023:

Se întorc anumite probleme pe care le credeai rezolvate, dar nu ca să te streseze pe tine, ci pentru că cei care ar fi trebuit să se ocupe de ele nu s-au ocupat așa cum ar fi fost necesar.

Horoscop Rac – 29 august 2023:

Problemele unor apropiați vor deveni ale tale, pentru scurt timp, și ar fi bine să nu le permiți să le pună pe umerii tăi. Este important să îți recompui echilibrul interior, chiar dacă e greu și va dura destul de mult.

Horoscop Leu – 29 august 2023:

Coordonatele care te ajutau să te orientezi vor fi altele, începând de astăzi, dar cele care apar acum nu sunt noi, le cunoști din experiență. Este bine să începi să te orientezi, ca să știi ce poți face de acum înainte.

Horoscop Fecioară – 29 august 2023:

Planurile tale, încrederea ta în șansele de a le realiza și în relațiile cu persoanele care te-ar putea ajuta se schimbă, începând de astăzi. Este posibil ca totul să ți se pară mai dificil, dar nu va fi chiar așa.

Horoscop Balanță – 29 august 2023:

Se pot prăbuși complet anumite planuri la care ai lucrat sau vei renunța singur la ele, pentru că persoanele care au contribuit la creionarea lor nu-ți mai sunt aproape.

Horoscop Scorpion – 29 august 2023:

Relațiile de parteneriat intră într-o altă etapă, mai dificilă, dar care nu este deloc nouă, te confrunți cu aceste probleme an de an, de câțiva ani încoace, cam în aceeași perioadă.

Horoscop Săgetător – 29 august 2023:

Munca și starea de sănătate vor cere de la tine mai multă atenție, mai multe resurse. Se pot produce și unele schimbări bruște, care să îți afecteze stilul de viață, în toate sensurile posibile.

Horoscop Capricorn – 29 august 2023:

Plăcerile și pasiunile tale intră într-o etapă de restrângere și preschimbare, semn că a venit momentul să te ocupi și de lucruri serioase și să lași preocupările cele mai lejere pentru alte ocazii.

Horoscop Vărsător – 29 august 2023:

Baza solidă pe care te-ai sprijinit până acum ca să faci planuri începe să se clatine și va trebui să o iei de la capăt, cel puțin cu planurile legate de casă, familie, locuință și confort.

Horoscop Pești – 29 august 2023:

Semnalele primite de la cei din anturaj încep să fie foarte diferite de ceea ce ai putut anticipa tu. Nu este o problemă, decât dacă vei permite ca aceste diferențe să devină o sursă de stres constant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *