Horoscop de weekend 8 – 9 iulie 2023. Patru zodii care au un weekend tensionat. Ce schimbări se produc în viața nativilor

Horoscop de weekend 8 – 9 iulie 2023: Zodiile cu probleme în familie. Ce ne rezervă astrele pentru zilele de sâmbătă și duminică? Află din horoscopul de weekend care sunt zodiile care se confruntă cu tensiuni și conflicte în familie sau în relația de cuplu. Dar și care sunt zodiile care se bucură de momente frumoase alături de cei dragi.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 pentru fiecare zodie

Descoperă previziunile astrologice pentru fiecare semn zodiacal și vezi cum îți influențează planetele starea de spirit, deciziile și relațiile. Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Berbec

Berbecii se confruntă cu o situație din trecut care revine în actualitate. De data aceasta este vorba despre o persoană care își schimbă atitudinea față de voi. Acest lucru poate avea consecințe pozitive sau negative asupra relației voastre.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Taur

Taurii trebuie să fie atenți la persoanele pe care se bazează în acest weekend. S-ar putea să fiți dezamăgiți de cei cu care v-ați făcut planuri. E posibil să vă mințească sau să vă lase baltă la ultimul moment.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Gemeni

Gemenii au rolul de profesor sau mentor în acest weekend. Dar nu numai că îi învață pe alții, ci și ei învață lecții importante de la cei din jur. Poate fi vorba despre o persoană care vă inspiră sau despre o instituție care vă ajută să depășiți un impas.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Rac

Racii au parte de dragoste și romantism în acest weekend. Persoana iubită vă face o surpriză plăcută sau vă declară sentimentele. Dacă aveați probleme în cuplu, acum se rezolvă. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să vedeți o fostă iubire și să reaprindeți flacările pasiunii.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Leu

Leii se simt prinși la mijloc între doi oameni care se ceartă. Poate că ați vrut să îi împacați, dar ați ajuns să fiți victimele lor. Atmosfera este tensionată și stresantă în acest weekend. Cel mai bine ar fi să vă feriți de situațiile conflictuale.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Fecioară

Fecioarele se bucură de timp de calitate în familie în acest weekend. Poate că participați la un eveniment fericit sau vă revedeți cu rudele pe care nu le-ați mai văzut de mult. Partenerul sau partenera v-a este alaturi și v-a oferit sprijin și afecțiune.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Balanța

Balanțele au un weekend agitat și plin de nervi. Oriunde mergeți, dați peste oameni care v-a enervează sau v-a provoacă. E posibil să aveți certuri cu cei din jur sau să fiți implicați în scandaluri. Ideal ar fi să stați cât mai departe de zonele aglomerate și de persoanele toxice.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Scorpion

Scorpionii au de lucru în acest weekend. Nu neapărat la serviciu, dar poate la niște proiecte personale sau la niște favoruri pentru cineva drag. S-ar putea să vă sacrificați timpul liber pentru a ajuta pe cineva sau pentru a vă îndeplini niște obiective.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Săgetător

Săgetătorii au discuții cu membrii familiei în acest weekend. Este o persoană care v-a cere prea multe și v-a sufocă cu pretențiile ei. S-ar putea să fie un vampir energetic care vrea să v-a controleze viața. Alți nativi ai acestei zodii au șansa să se îndrăgostească nebunește.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Capricorn

Capricornii se dedică dragostei și familiei în acest weekend. Este un moment propice pentru a vă împăca cu partenerul sau partenera și a vă deschide inima în fața lui sau ei. Poate că vă faceți noi prieteni care v-a împărtășesc pasiunile. Sau poate că plecați într-o escapadă romantică doar voi doi.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Vărsător

Vărsătorii sunt supărați pe cineva în acest weekend. Simțiți că nu ați primit ceea ce așteptați, fie o veste, o persoană sau o soluție. Aveți impresia că nu v-a puteți simți bine până nu apare acel element care v-a lipsește. Dar poate că ar trebui să v-a schimbați perspectiva și să v-a bucurați de ceea ce aveți.

Horoscop weekend 8 – 9 iulie 2023 Pești

Peștii se simt fericiți și împliniți în acest weekend. Tot ce contează pentru voi este să fiți alături de cei dragi și să v-a oferiți iubire și sprijin. Poate că primiți și un dar neașteptat, sub forma unei soluții salvatoare, a unui sfat sau a unei informații. Este posibil ca acest lucru să v-a ajute să rezolvați o problemă care v-a dădea bătăi de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *