Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie. Zodiile care ar putea să fie puternic lovite de răzbunare. Ce le așteaptă

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2023. Începutul acestei săptămâni vine cu o perioadă karmică pentru trei nativi ai zodiacului, care vor constata că apropiații lor le vor plăti cu aceeași monedă interacțiunile negative din ultima perioadă. Ce se va întâmpla în viața acestora. Potrivit astrologilor, aceste zodii au avut o perioadă încărcată în care nu s-au simțit confortabil, proiectând întreaga lor energie negativă asupra celor apropiați, sub diferite forme. Din nefericire, acest tip de energie obișnuiește să se întoarcă, iar „Karma nu iartă!”.

Zodiile care ar putea să fie puternic lovite de răzbunare în horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie

Astfel, trei zodii ale horoscopului riscă să simtă pe pielea lor în perioada următoare ceea ce le-au transmis, la rândul lor, celor din jur. Astrele sunt pregătite să întoarcă răul făcut, iar acești nativi ar trebui să se aștepte la situații nu tocmai plăcute, în concordanță cu acțiunile lor anterioare. Iată despre cine este vorba! Te numeri printre ei?

1. Peștii

Acești nativi sunt firi deschise și visătoare, iar uneori uită să se ancoreze în realitate și să le ofere sprijin celor din jur. De asemenea, în ultima perioadă, au avut situații ceva mai dificile de depășit, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra interacțiunilor lor cu cei din jur. Acest semn zodiacal a simțit invidie atunci când și-a comparat viața cu a celorlalți, iar din acest sentiment s-au iscat și câteva răutăți, poate neintenționate, pe care le-au făcut apropiaților, scriu astrele.

În zilele care urmează, Peștii ar putea da peste persoane asemănătoare, care să le complice puțin existența. Răutatea cu care au acționat în trecut se va întoarce împotriva lor, fiind urmăriți de probleme sau certuri.

2. Scorpionii

Scorpionii s-ar putea confrunta cu o decepție serioasă în dragoste. Acești nativi sunt firi pasionale, în care flacăra iubirii se aprinde destul de ușor, însă fără să ia în considerare și consecințele. Cei născuți sub semnul Scorpionului s-au jucat în ultima perioadă cu sentimentele mai multor parteneri, iar acum este rândul lor să sufere din dragoste.

În zilele următoare, ar putea simți pe pielea lor abandonul sau trădarea celor dragi. Astrele anunță că cea mai dureroasă ar putea fi însă o veste primită din partea partenerului de cuplu.

3. Săgetătorii

Săgetătorii pot trece printr-o perioadă de singurătate, după ce s-au arătat extrem de egoiști și egocentriști în ultimele luni. Cei din jurul lor s-au simțit nedreptățiți, abandonați și ignorați, astfel că în zilele următoare le vor întoarce spatele acestor nativi, atunci când vor avea cea mai mare nevoie de susținere și ajutor. Acest lucru îi va putea destabiliza pe nativii din Săgetător, care sunt firi sociabile și nu concep să nu se afle în centrul unui grup de prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *