Horoscopul zodiilor

Horoscopul anului 2023. Predicții astrale pentru toate cele 12 zodii

Descoperă horoscopul anului 2023 si predicțiile astrale pentru toate cele 12 zodii: anul 2023 se anunță a fi în continuare unul plin de surprize, atât pozitive, cât și negative, cu război şi scumpiri pe bandă rulantă. Ce ne rezervă astrele în materie de bani, iubire și sănătate? Astrologul Lorina, a analizat mișcarea planetelor și ne spune ce previziuni are pentru fiecare zodie în parte, la ce să ne aşteptăm în materie de bani, iubire şi sănătate în funcţie de zodia căreia îi aparţinem.

Berbec – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Problemele grave ar trebui să vă ocolească pe voi, dar asta nu exclude stres și tulburare mai curând psihologică și emoțională. Va trebui să găsiți timp și pentru odihnă, relaxare, mai ales că aveți tendința de a fi agitat maxim legat de serviciu.

A vă menține tonusul, sportul și mișcarea ar fi perfect însă fără exerciții grele și teribiliste. Extremele vă pot aduce accidentări, fracturi, lovituri, în special primăvara-vara. Tot în această perioadă specială, mai multă atenție decât de obicei acordată șofatului n-ar strica.

Iubire. Afectiv, anul promite o complexitate de emoții, descoperiri, alcătuire de impresii cu care veți rămâne-n amintire. Vin vremuri în care începeți să vă descoperiți pe voi și să găsiți metode de a vă îmbunătăți relațiile existente. Orice nori s-ar ivi pe cerul legăturilor voastre, cu calm veți avea ocazia să le pacificați.

Prezența lui Jupiter în semnul vostru îi favorizează pe cei singuri. Dacă vor ști să preia inițiativa, se va ivi persoana interesantă.

Bani. Deși e un an cu o lentoare deosebită, încet, dar sigur, puteți căpăta stabilitate și în sfera financiară. La început poate cu rezultate din munca anterioară, iar apoi vor veni oportunități cu transformări pozitive. Profitați de energii în prima jumătate din an, încercați să abordați totul în cooperare, nu vă sfiiți să preluați proiecte complexe despre care ați mai discutat în trecut, dar nu s-a acționat cu nimic. Vă sfătuiesc să studiați bine tematica și riscurile a orice inițiați, pentru că Jupiter pentru voi ar putea să vă dea o pălărie prea mare, care să cadă de pe capul vostru la un moment dat.

Taur – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Medical, atâta timp cât Jupiter se va afla în zodia Berbec veți fi cumva protejați de urmările grave ale vreunei afecțiuni acute. Nu același lucru vă pot spune despre bolile cronice. Pe acelea nu trebuie să le neglijați ba, din contră, va fi nevoie să luați măsuri preventive și de control.

În lunile în care Jupiter va fi chiar în zodia voastră nu sunt de așteptat probleme grave dacă veți avea grijă să nu faceți excese ori să nu puneți câteva kg bune pe voi.

Iubire. 2023 este un an în care trebuie să puneți accent pe relații, în special acolo unde lucrurile s-au tot șubrezit de la o etapă la alta. Energiile astrale vor îndemna la clarificarea de lucruri, chiar dacă aceasta ar putea însemna despărțiri și separări în a doua jumătate a anului. Retrogradarea lui Venus din august-septembrie va pune paie pe foc și va testa relațiile voastre amoroase.

Atenție la Uranus în continuare pe semnul vostru, deoarece energiile sale aduc urmări imprevizibile!

Bani. Dacă vreți bani, trebuie să depuneți efort constant pentru asta. Cu Uranus în Taur, surprizele pot apărea și-n sectorul vostru de finanțe. De câștigat, veți ști voi cum să o faceți, că doar aveți un simț înnăscut al banului, dar problema va fi modul de a cheltui și apariția unor nevoi urgente pe care nu le-ați pus la socoteală.

Perioadele din preajma eclipselor din primăvară vă pot presa inclusiv pe bunurile materiale, iar altă perioadă sensibilă ar fi aceea de final de vară, timp în care Venus începe un ciclu al retrogradării.

Gemeni – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Pentru starea voastră de bine va fi importantă gestionarea optimă a interiorului, asta pe lângă faptul că de obicei o bună imunitate depinde de o stare emoțională pozitivă.

Primul trimestru din 2023, cu Marte pe semnul vostru, crește riscul accidentării, rănirii sau chiar al operațiilor chirurgicale.

A doua jumătate a anului va fi sub energii instabile, cu riscul de exacerbare a bolilor cronice. Plus că veți deveni mai vulnerabili la răceli și infecții. Încercați să evitați situațiile stresante și îmbrăcați-vă adecvat pentru vremea rece!

Iubire. Pentru voi, a vă conecta la un mediu pozitiv, asta va fi propice pentru aventurile romantice, întâlniri, manifestări de dragoste și tandrețe, precum și pentru a face noi prieteni și aliați, contacte utile, călătorii și tot felul de întâlniri. Doar că asta nu trebuie să vă alimenteze ideea că veți descoperi sufletul pereche al vieții voastre în 2023. Relațiile pe care le veți face vor avea durabilitatea în timp în funcție de alegeri. Atenție însă la vară, căci atunci, o alegere greșită poate veni la pachet cu dezamăgire!

Bani. Financiar, nu veți fi nici pe drum drept, nici pe cărare bătută. Multe incertitudini, suișuri și coborâșuri la acest capitol. Vestea bună e că, având suportul celor dragi, veți supraviețui oricărei crize se va abate asupra voastră.

Ultimul trimestru din an poate fi favorabil investițiilor, în special acelora care pe viitor pot genera dobândă și câștiguri. Dacă aveți afaceri proprii, devine esențial realismul de care veți da dovadă. Legăturile cu străinătatea ar fi de asemenea de bun augur.

Rac – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Atâta timp cât veți fi preocupați de potențialul intern, starea de spirit și sănătatea vor fi la cote ridicate. Aveți energie vitală, dar nu trebuie să o risipiți adâncindu-vă-n oboseală, stres, depresii prelungite. Se știe că aveți o intuiție pronunțată, și-ar fi indicat să-i ascultați semnalele atunci când ele-s legate de corpul fizic. Când acela va reacționa, va fi bine să nu neglijați și să luați măsuri, în special în lunile de iarnă, ianuarie-februarie, noiembrie-decembrie. Lunile de vară-toamnă sunt favorabile re-energizării.

Iubire. Anul 2023 este unul în care puteți beneficia din plin de afluxul energetic al planetei Venus atunci când ea va traversa semnul Pești, Taur, Rac, Fecioară sau Scorpion, acestea fiind zodii cu care voi aveți afinitate și la care inima poate vibra. Venus – Zeița iubirii poate oferi valurile ei de seducție în februarie, final de martie, aprilie, final de mai, octombrie și decembrie. Când va fi necesar, veți ști să dați indicații ori să așteptați momentul potrivit. Vouă, intrarea lui Jupiter în Taur pentru câteva luni ori a lui Saturn în Pești, direcționează iubirile către proiecte noi în care sentimentele pot înflori.

Bani. Starea financiară va depinde în primul rând de schimbările profesionale pe care le veți face. Este posibil să fiți promovați la vechiul loc de muncă sau să plecați la un nou job, o nouă firmă.

Perioada vulnerabilă poate fi în vară-toamnă, când veți reuși să o depășiți fără mari probleme numai dacă veți accepta compromisuri care să conducă la păstrarea de relații utile.

Pentru a reuși să vă achitați datoriile în cazul în care le aveți, 2023 se anunță favorabil.

Leu – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Stările de bine sau vulnerabilitate vor fi amestecate și va trebui să țineți cont de niște lucruri odată ce va intra Saturn în Pești sau cât va fi Jupiter în Berbec. În primul rând, abuzurile alimentare și gândurile negative vor determina organismul să reacționeze într-un mod nu prea plăcut. Așadar, la început de an și la final de toamnă, cel puțin, aveți mai multă grijă de voi! Învățați să faceți abstracție de problemele de la lucru atunci când terminați programul și treceți pragul casei!

Iubire. Energiile anului vor pune relațiile voastre amoroase sub lupă. Veți constata astfel calitatea legăturilor de dragoste și cursul lor va depinde în întregime de voi și de parteneri. E demn de verificat ce sentimente mai sunt între voi sau dacă ele s-au dizolvat deja în conflictele frecvente din trecut. Schimbarea va fi inevitabilă, dar dacă acționați în sensul despărțirii, puteți spre finalul anului să întâlniți pe altcineva care să vă stârnească interesul.

Și cei singuri până acum pot avea șansa unei noi cunoștințe. O veți găsi mai curând privind în jur.

Bani. Nu se anunță câștiguri la jocurile de noroc și nici îmbunătățire substanțială a conturilor voastre. Va trebui să vă reconsiderați atitudinea față de bani, de cheltuirea și modul de a-i obține. Datoriile și responsabilitățile, relația cu organele de control vor apăsa greu.

Nu recomand noi împrumuturi pentru că nu vor fi în favoarea voastră și nici nu vor rezolva bine ceea ce credeți voi că ar merita să vă îndatorați. Și încă ceva! Analizați-vă bine partenerul de afaceri și vedeți dacă mai merită să mergeți alături de el!

Fecioară – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Îngrijirea sănătății nu ar trebui să fie o noutate pentru o zodie ca a voastră, așa că axați-vă ca de obicei pe asta. Luați în considerare și ideea că-n prima jumătate a anului se pot reactiva maladiile cronice sau pot apărea altele în toamnă.

Excitarea mentală poate fi mai distrugătoare decât supraîncărcarea fizică, iar atunci devine necesară distribuirea forțelor, debarasarea de obiceiurile proaste, de gândurile negative.

Iubire. Relațiile de iubire devin importante, iar acolo se modifică ceva odată cu intrarea lui Saturn în Pești. Va trebui să vă concentrați pe găsirea unui echilibru între zona de carieră și partenerii de viață deoarece așa se vor așeza lucrurile pentru voi – afacerile de mână cu legăturile afective. Dacă o să găsiți un partener de încredere, atunci afacerea va merge în sus. Dacă în afaceri vă descurcați, atunci în conexiunile și drumurile legate de ele puteți întâlni iubirea. Este posibilă căsătoria, dar și invers, să o desfaceți, dar să păstrați prietenia.

Bani. Financiar, norocul și banii nu stau în copaci să vă aștepte pe voi la întins mâna. Starea voastră va depinde de efort, muncă și creativitate. E cea mai bună rețetă ca să obțineți o stabilitate.

Dacă schimbările sociale și transformările globale v-au afectat, ați putea lua în calcul varianta de a găsi de lucru pe un salariu mai mare în străinătate. Dacă aveți afaceri, puteți căuta piață de desfacere și la distanțe mai mari. Dar cel mai important lucru va fi acela să renunțați la ideea de a vă împrumuta.

Balanţă – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Intrarea lui Saturn în Pești atrage atenția la riscurile transformării unor maladii din acute în cronice. Puteți evita asta dacă veți deveni mai responsabili pentru programul sănătos de viață, eliminarea obiceiurilor proaste. Nu neglijați odihna și măsurile preventive!

Mișcarea și sportul s-ar impune, măcar în a doua jumătate a anului 2023. Atenție, căci există tendința de a lua în greutate și va trebui să acționați din timp!

Iubire. Relațiile de căsătorie vor fi dinamice și active atâta timp cât Jupiter va sta în semnul Berbec. Este exact zona de parteneriate pentru voi. Acest lucru va avea un efect pozitiv și asupra relațiilor cu prietenii și cu cei dragi.

Pentru cei singuri, căutarea de noi parteneri poate fi încununată de succes pentru că 2023 favorizează oficializarea mariajelor.

În relațiile cu deja vechime, dragostea nu va fi întotdeauna un basm frumos, ușor și tandru.

Bani. Atâta timp cât Axa Destinului va continua să activeze partea de finanțe din viața voastră, erori din trecut vor apăsa asupra portofelului și contului din bancă. Norocul vostru că veți primi sprijinul familiei, al prietenilor dragi ori chiar puteți găsi soluții în instanță!

Lordul Timpului în Pești va aduce unora dintre voi necesitatea ori dorința de schimbare de loc de muncă. Problema e că nu va fi simplu de găsit altceva mai convenabil, așa că, dacă puteți rămâne în continuare unde sunteți, nu dați vrabia din mână pe cioara de pe gard! Dacă nu, înarmați-vă cu răbdare, acceptați și variante mai prost plătite până în 2024.

Scorpion – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Lunile în care Jupiter va avea o energie de tip Berbec, starea mentală și fizică vor fi interconectate. Devine esențială respectarea măsurii peste tot și bineînțeles, pauzele de odihnă.

În perioadele friguroase, îmbrăcați-vă adecvat pentru că sunteți vulnerabili!

Căutați de asemenea să scăpați de proastele obiceiuri, spre exemplu de cafeaua băută pe stomacul gol sau de nemâncatul dimineața și apucați-vă de mai multă mișcare! Cu sportul, nu vă aventurați în mișcări bruște sau riscante, cel puțin în prima jumătate din an!

Iubire. Acest capitol al vieții voastre va sta sub influența propriilor dorințe, dar și a riscului de a confunda atracția sexuală cu dragostea. Atâta timp cât Marte va fi în semnul Gemeni, va aduce tot felul de provocări exact din aceste direcții. O să aveți tendința de a da valoare mai mare gândurilor și cuvintelor decât faptelor, iar acest lucru s-ar putea să vă joace feste și să picați în capcana iluziilor. Schimbarea tipului de energii saturnian vă va cere mai multă exigență.

Bani. Munca și doar munca, eventual noutățile aduse acolo vor ține buzunarele voastre la nivel optim. Cât despre investițiile negândite sau pasiunea pentru jocurile de noroc, astea nu vor aduce decât pierderi, în special în primele 2 luni ale anului sau în lunile de toamnă.

Asumarea de noi responsabilități și noi obligații pot contribui pozitiv la construirea bazei materiale.

Aceia dintre voi care au deja afaceri în asociere, să ia aminte la relația cu partenerii!

Săgetător – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Primul trimestru din an veți suferi o ușoară devitalizare, slăbiciune și probleme medicale în special în zona gâtului. Aportul de vitamine și mișcarea pot rezolva problemele înainte ca ele să se transforme în complicații.

Vara va fi o bună perioadă de schimbare a obiceiurilor toxice și de începere a unei vieți aproape sportive. O să ușurați riscurile din toamnă pentru că atunci veți deveni mai vulnerabili la răceli sau excese de alimente ori băuturi. Tot în lunile de toamnă, sugerez o mai mare atenție la volan.

Iubire. Pot apărea schimbări semnificative în domeniul iubirii, mai ales când vine vorba de bărbații și femeile singure, aflate în căutare de parteneri.

Pentru cei aflați în mariaj, impactul instabilității va afecta legăturile de familie, relațiile, comunicarea cu copiii și prietenii, precum și relațiile cu conducerea, aliații sau colegii. Acest lucru se va datora unui exces de energie în lunile de primăvară, când nu vă va fi ușor să vă controlați stările și acțiunile.

Bani. Dacă primele două luni din an lucrurile vor merge mai încet, apoi se vor debloca energiile, veți avansa și veți primi un răspuns pozitiv de la alții. Veți câștiga atunci stabilitatea mult așteptată, angajamentele vor deveni un fenomen permanent, iar în a doua jumătate a anului veniturile pot crește semnificativ. E cert că munca va aduce venituri bune. Iar dacă doriți să vă creșteți averea, atunci trebuie să studiați și să vă îmbunătățiți abilitățile.

Capricorn – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Dacă-n miezul iernii vă sugerez să acordați o atenție deosebită la greutate și cântar, pentru primăvară, lipsa de vitamine se va face simțită și s-ar putea să vă vulnerabilizeze o răceală. Însă mișcarea regulată, aerisirea, eliminarea obiceiurilor proaste vă vor ajuta să vă recuperați rapid.

Nu ar trebui să uitați de descărcările emoționale și bine-ar fi să vă organizați timp pentru activități culturale. Ele vor menține echilibrul intern la nivelul corespunzător.

Odată cu venirea toamnei, vizitați stomatologul chiar dacă nimic nu vă doare! Un control anual va ajuta la evitarea complicațiilor.

Iubire. Relația profesie-familie are o încărcătură deosebită, stabilitatea primei va aduce liniștea din casă. Mulți nativi vor avea oportunități bune de a întemeia o viață de familie, de a-și găsi un adevărat suflet pereche. Relațiile cu rudele apropiate și cei mai buni prieteni vor curge de asemenea în armonie, înțelegere reciprocă și mulțumire. Dar toate astea vor depinde de priorități.

Bani. Suișurile și coborâșurile nu vor lipsi de prin buzunarele voastre, nu că n-ați câștiga bine, ci că se vor ivi cheltuieli mari. Indicat ar fi ca ele să aibă necesitățile corpului vostru, fie că-i vorba de un tratament, de promovarea sănătății, de vizite la cosmetică, fitness, sport, un stil de viață mai activ și o alimentație mai sănătoasă.

Vara și toamna ar putea constitui perioade benefice mai ales pentru aceia care au afaceri.

Vărsător – Horoscopul anului 2023

Sănătate. În primul rând, exercițiile regulate din fiecare dimineață vor avea un efect bun asupra stării de bine și vor ajuta la menținerea tonusului. Nu recomand însă efortul fizic greu pentru că există riscul de probleme articulare.

Suprasolicitarea poate conduce la lipsa de randament, dar și la stări de epuizare sau de apatie.

Pentru Vărsători, alergarea de dimineață este benefică

În vară ar fi indicat să pregătiți organismul pentru sezonul rece, căutând metode de întărire a sistemului imunitar.

Iubire. Afectivitatea, sentimentele, ce oferiți și cât primiți, trebuie să fie preocupări esențiale.

Prima jumătate a anului va fi influențată de poziția planetei Venus, cu mare impact asupra emoțiilor și multe întrebări despre doruri care vă vor frământa, la care veți căuta răspuns. Relațiile în care există iubire vor rezista oricărui test va oferi Universul. În celelalte, tot anul prăpastia se poate adânci, micile minciuni pot deveni mari, ochii se vor aținti spre alte zări, mai ales dacă zările duc spre colege sau colegi.

Bani. A face curățenie a trecutului înseamnă o rescriere în sensul pozitiv a traseului fluxului vostru numerar.

Se pot restabili relații de afaceri rupte anterior, se pot forma altele noi în străinătate sau cu oameni de altă naționalitate, toate în prima jumătate a anului.

Din vară încolo, atenție la parteneriate sau la modul de organizare a muncii și afacerilor! Va fi nevoie de restrângerea cheltuielilor și de neimplicarea în investiții riscante.

Peşti – Horoscopul anului 2023

Sănătate. Intrarea lui Saturn în semnul vostru, odată cu venirea primăverii, atenționează asupra faptului că pe termen lung va fi nevoie de o mai mare atenție acordată vouă înșivă. Se va impune eliminarea viciilor și obiceiurilor proaste, adică schimbarea regimului de viață într-unul mai sănătos.

Evitați infecțiile și răcelile, luându-vă măsuri de protecție și întărire a imunității! Țineți sub observație colesterolul și nu neglijați aparatul circulator! Dacă organismul vă dă semnale, dacă vă veți simți rău, cereți sfatul medicului și nu lăsați boala să se agraveze!

Iubire. Afectiv, în prima parte a anului veți deveni responsabili și vă veți confrunta cu realitatea care demonstrează că nu toți oamenii sunt așa cum v-ați imaginat. Trebuie să faceți o selecție mai riguroasă. Eliberați-vă de persoanele abuzive, toxice, invidioase ori geloase! Aveți timp la dispoziție până la început de iulie.

Peștii vor simți nevoia să-și schimbe locul de muncă

În a doua parte din 2023, veți deveni mai deschiși către parteneriate și relații amoroase, iar relațiile cu cei dragi și rudele vor decurge armonios acolo unde-s puternice legăturile și până la finele anului totul se va rezolva.

Bani. Pe de-o parte vă puteți crește veniturile, dar pe de alta pot crește și cheltuielile. De aceea, nu se poate spune că o să aveți un an neted din punct de vedere financiar. Va fi nevoie de efort și chibzuință pentru a menține stabilitatea.

Acolo unde deveniți nesiguri, familia și oamenii de încredere vor fi de un real folos cu sfaturile lor practice în situații dificile. Cereți-le sprijin și eventual lucrați în echipă! În plus, feriți-vă de marile investiții la propuneri surprinzătoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *