Zodiac iubire

Schimbări în relațiile de iubire pentru 4 zodii, în anul 2023

Descoperă schimbări în relațiile de iubire pentru 4 zodii, în 2023 și ce zodie este aprope de a-și întâlni dragostea vieții! Anul acesta, 4 zodii sunt favoritele Universului. Anul 2023 aduce o serie de evenimente astrologice interesante, Lună Plină în Capricorn, o Lună Nouă în Rac, iar Venus, planeta iubirii, începe retrogradarea în semnul pasional al zodiei Leu. Capricornul aduce angajament, în timp ce Racul se ocupă de casă, astfel încât multe teme legate de relații se vor concentra în jurul acestor două evenimente lunare. Relațiile se îmbunătățesc pentru patru semne zodiacale în acest an.

Schimbări în relațiile de iubire. Cele patru zodii norocoase în dragoste în 2023 sunt:

Pești (19 februarie – 20 martie)
Anul 2023 este o lună care aduce transformări în ceea ce privește dragostea și conexiunile profunde pentru tine în relația ta. Promite să fie o perioadă de creștere profundă pe măsură ce te afunzi în adâncurile emoțiilor tale și explorezi noi dimensiuni ale intimității. La început, s-ar putea să te simți atras în introspecție și reflecție. Este important să-ți creezi spațiu pentru îngrijirea și reflecția asupra sinelui, permițându-ți să-ți clarifici dorințele și aspirațiile în dragoste.

Folosește acest timp pentru a vindeca rănile emoționale din trecut și pentru a elibera orice atașamente persistente care nu mai îți servesc, mai ales că Pallas, asteroidul care guvernează rănirea, intră în Fecioară și luminează zona romantică. Cu toate acestea, odată ce Marte, planeta pasiunii, intră în Fecioară și în sectorul relațiilor tale, vei observa o creștere bruscă a motivației de a intra într-o într-o conexiune nouă sau deja existentă.

Energia din jur te va ajuta să fii mai conștient de luptele sau provocările recente, oferindu-ți dorința și vindecarea necesară pentru a merge înainte împreună. Este important să-ți amintești că răbdarea joacă un rol crucial în relația ta și chiar dacă poți începe să discuți despre problemele tale, recunoaște că partenerul tău poate avea nevoie de mai mult timp.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
În anul 2023, pregătește-te să ai parte de o aventura palpitantă și de moemnte în care descoperirea de sine este esențială. Promite aventuri captivante și conexiuni profunde pe măsură ce explorezi noi adâncimi ale intimității emoționale și îmbrățișezi propria ta autenticitate, câștigând o perspectivă mai profundă asupra călătoriilor tale interioare și ale partenerului tău.

La începutul lunii, s-ar putea să simți un val de inspirație și dorința de a scăpa de orice limitări care te-au ținut pe loc în dragoste. Aceasta include rănile sau temerile din trecut care nu au făcut decât să ocupe un spațiu inutil în inima ta. Profită de această oportunitate pentru a porni într-o călătorie de autoexplorare și iubire de sine. Îmbrățișează calitățile tale unice și permite-ți să strălucești. Fii excentrică și volubilă deoarece acestea vor fi calitățile care vor atrage un potențial partener care te apreciază și te adoră pentru cine ești. Cu cât eliberezi ceea ce te-a ținut în spate, cu atât poți să te afunzi mai adânc într-o dragoste fără sfârșit.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Anul 2023 promite o intensificare în sectorul iubirii și acceptarea vulnerabilității pe măsură ce navighezi în adâncurile inimii tale și construiești fundații care pot rezista oricărei provocări sau oricărui obstacol, având în vedere că Marte în Fecioară activează sectorul învățării, semnificațiilor superioare și aventurii. Deși uneori te poți simți încadrat într-o anumită cutie sau poți avea dificultăți în a te elibera pentru a descoperi ceea ce ai nevoie, în anul 2023 vei primi un dar al lipsirii de teamă și al curiozității.

Pe măsură ce anul 2023 începe, s-ar putea să reflectezi la experiențele și relațiile tale anterioare în căutarea clarității și înțelepciunii în problemele inimii. Folosește acest timp pentru a-ți onora nevoile emoționale și pentru a vindeca eventualele răni care încă persistă. Prin îngrijirea sinelui interior, creezi spațiu pentru a permite intrarea iubirii în viața ta și pentru a permite relațiilor existente să înflorească. Modul de gândire negativ tinde doar să te blocheze în a face progrese importante înainte, așa că încearcă să faci și un plan pentru a nu te mai pedepsi sau a te teme de repetarea greșelilor trecute. Fii sigur de faptul că ai învățat lecțiile.

În această perioadă, se iveste o oportunitate care te ajută să aprofundezi legătura și să creezi o bază solidă pentru viitor. Angajează-te în comunicare deschisă și sinceră cu partenerul tău, exprimându-ți dorințele și visurile în legătură cu relația. Trebuie să îmbrățișezi noul capitol în relația ta și în viața ta. Faptul că angajamentul s-a desfășurat diferit în trecut nu înseamnă că este un motiv pentru a nu mai încerca.

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)
Anul 2023 promite să aprofundeze relațiile, vei avea elan mai mare să îmbrățișezi adevărul interior și să găsești echilibrul care rezonează cu sufletul tău. Ultimul an a fost ca o montagne-russe în care nevoile tale au fost în mare parte îndeplinite, dar nu în felurile de care ai nevoie cu adevărat. A fost dificil să ai speranță sau să rămâi optimist. Relația ta ar putea intra pe făgașul echilibrului în anul 2023 și vei simți în sfârșit că ai puterea să crezi în acestă poveste de iubire.

Luna Plină în Capricorn te va face să reflectezi asupra temelor legate de casă și familie, deoarece va lumina această sferă a vieții tale. S-ar putea să te afli în căutarea unui echilibru mai mare între aspirațiile tale și cele ale partenerului tău. Folosește acest timp pentru a reflecta asupra nevoilor și dorințelor tale și ale partenerului tău. Nu ar trebui să te simți niciodată nevoit să alegi între ei și tine, dar, pentru a evita asta, trebuie să fii clar în ceea ce privește ceea ce ai nevoie și vrei de la iubire. Prin crearea unei fundații solide de autocunoaștere, poți naviga prin complexitățile iubirii cu grație și claritate. Echilibrul din tine îți permite să îl creezi și în relația ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *