Horoscop Zodii 🌖

Zodiile sunt simboluri astrologice care reprezintă cele 12 segmente ale eclipticii, adică a traseului aparent al Soarelui pe cer. Fiecare zodie corespunde unei constelații și unei perioade de timp din an, în care Soarele se află în acea constelație. Numele zodiilor provin din limba greacă și înseamnă „animale” sau „ființe vii”. Zodiile sunt împărțite în patru elemente: foc, pământ, aer și apă.

Horoscop Zodii 2023 🌖

Fiecare element are trei zodii asociate, care au caracteristici comune. Zodiile de apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Aceste zodii sunt sensibile, intuitive, emoționale și creative. Ele au o mare capacitate de empatie și compasiune, dar pot fi și vulnerabile, secrete și schimbătoare.

 

Zodiile de apă se înțeleg bine cu zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), care le oferă stabilitate și siguranță. De asemenea, pot avea relații armonioase cu zodiile de apă, cu care împărtășesc aceeași sensibilitate. În schimb, zodiile de apă pot avea conflicte cu zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător), care sunt prea impulsive și directe pentru ele, sau cu zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), care sunt prea raționale și detașate pentru ele.