Horoscop Fecioara ♍️

Zodia Fecioară este a șasea zodie a zodiacului european și corespunde perioadei dintre 23 august și 22 septembrie. Este o zodie de pământ, feminină, mutabilă și negativă. Este guvernată de Mercur, care simbolizează inteligența, analiza, perfecționismul și serviciul. Fecioara este reprezentată de o fecioară care ține în mână un snop de grâu, simbolizând recolta și fertilitatea.

 

Persoanele născute în zodia Fecioară au o personalitate practică, ordonată, meticuloasă și modestă. Sunt oameni care vor să își îndeplinească sarcinile cu eficiență, să își îmbunătățească abilitățile și să își servească semenii. Sunt raționali, logici și critici. Au o memorie bună și un simț al detaliului. Au capacitatea de a se adapta la orice situație și de a-și rezolva problemele cu ușurință.

 

Dar Fecioarele au și câteva defecte sau vulnerabilități. Pot fi prea exigenți, rigizi, anxioși și pedanți. Pot fi prea preocupați de perfecțiune, de curățenie sau de sănătate. Pot avea probleme cu exprimarea emoțiilor, cu acceptarea greșelilor și cu relaxarea.

Horoscop zilnic Fecioara 2023 ♍️

În dragoste, Fecioarele sunt loiale, devotate și atente. Dar pot fi și timide, rezervate și dificile. Au nevoie de parteneri care să le ofere siguranță, respect și stimulare intelectuală. Se înțeleg bine cu zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) și cu unele zodii de apă (Rac, Scorpion și Pești). Se ciocnesc cu zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) și cu unele zodii de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător).

 

În carieră, Fecioarele sunt competente, eficiente și creative. Dar pot fi și stresate, indecise și lipsite de încredere. Au nevoie de domenii care să le ofere siguranță, varietate și recunoaștere. Se pot descurca bine în meserii legate de contabilitate, medicină, educație sau artizanat.

 

În sănătate, Fecioarele sunt rezistente, dar pot avea probleme cu sistemul digestiv, nervos sau imunitar. Pot suferi de afecțiuni intestinale, gastrice sau nervoase. Au nevoie de o alimentație echilibrată, de mișcare regulată și de relaxare suficientă.

 

Culoarea zodiei Fecioară este verde, care simbolizează legătura ei cu elementul Pământ și energia telurică pe care o primește din acesta. Nativii acestei zodii sunt calmi, pragmatici și rezervați, de aceea preferă nuanțele pastelate și cele din paleta cromatică naturală. Alte culori care le sunt favorabile Fecioarelor sunt cărămiziu, gri, negru și maro. Aceste culori le conferă seriozitate, stabilitate și discreție.