Horoscop Scorpion ♏

Zodia Scorpion este a opta zodie a zodiacului european și corespunde perioadei dintre 23 octombrie și 22 noiembrie. Este o zodie de apă, feminină, fixă și negativă. Este guvernată de Pluto și de Marte, care simbolizează transformarea, puterea, pasiunea și misterul. Scorpionul este asociat cu a opta casă a zodiacului, care se referă la moarte, renaștere, moșteniri și resurse ascunse.

 

Persoanele născute în zodia Scorpion au o personalitate intensă, profundă, complexă și magnetică. Sunt oameni care vor să descopere secretele vieții, să experimenteze emoții puternice și să se confrunte cu provocări extreme. Sunt curioși, intuitivi și determinați. Au o voință de fier și o rezistență remarcabilă.

 

Dar Scorpionii au și câteva defecte sau vulnerabilități. Pot fi geloși, posesivi, obsesivi și manipulatori. Pot fi prea suspicioși, răzbunători și distructivi. Pot avea probleme cu controlul emoțiilor, cu acceptarea compromisurilor și cu încrederea în alții.

Horoscop zilnic Scorpion 2023 ♏

În dragoste, Scorpionii sunt pasionali, loiali și devotați. Dar pot fi și dominanți, exigenți și infideli. Au nevoie de parteneri care să le ofere intensitate, fidelitate și transformare. Se înțeleg bine cu zodiile de apă (Rac și Pești) și cu unele zodii de pământ (Taur și Capricorn). Se ciocnesc cu zodiile de foc (Leu, Berbec și Săgetător) și cu unele zodii de aer (Gemeni și Vărsător).

 

În carieră, Scorpionii sunt competenți, eficienți și creativi. Dar pot fi și impulsivi, autoritari și conflictuali. Au nevoie de domenii care să le ofere provocări, varietate și recunoaștere. Se pot descurca bine în meserii legate de cercetare, psihologie, medicină, justiție sau afaceri.

 

În sănătate, Scorpionii sunt rezistenți, dar pot avea probleme cu organele genitale, rinichii, vezica sau colonul. Pot suferi de afecțiuni ale sistemului reproducător, infecții urinare, constipație sau hemoroizi. Au nevoie de o alimentație echilibrată, de mișcare regulată și de relaxare suficientă.

 

Culoarea zodiei Scorpion este negru, care simbolizează legătura ei cu elementul Apă și cu Pluto, planeta sa guvernatoare. Nativii acestei zodii sunt misterioși, pasionali, puternici și intuitivi, de aceea preferă culorile care exprimă profunzime, ascunziș și transformare. Alte culori care le sunt favorabile Scorpionilor sunt roșu, mov, violet și verde smarald. Aceste culori le conferă energie, optimism și rezistență.