Zodiacul chinezesc - Anul iepurelui

Horoscopul Chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile

Iepurele – Horoscopul Chinezesc 2023

Persoanele născute în Anul Iepurelui se vor confrunta cu “Ben Ming Nian”, adică anul lor zodiacal. Conform horoscopului chinezesc, acest lucru poate aduce mai multe tulburări și instabilități. “Persoanele născute în anul Iepurelui trebuie să se aștepte la mari schimbări în ceea ce privește sănătatea, cariera și relațiile. Ar putea fi puțin stresant, mai ales pentru cei ale căror hărți natale nu favorizează Apa”, spune practicanta de geomanție Thierry Chow din Hong Kong pentru CNN.

“Dar nu uitați că niciodată nu este totul rău. Poate însemna o oportunitate de a crește”.

Iepurii ar trebui să încerce să atragă energie pozitivă și să participe la evenimente fericite atunci când este posibil. De asemenea, ei ar trebui să călătorească spre destinații din sudul lor. Nu contează dacă aceste destinații sudice sunt în orașul lor sau în afara țării lor.

Cocoșul – Horoscopul Chinezesc 2023

Cocoșii se vor ciocni cu Tai Sui în acest an, ceea ce înseamnă că vor avea parte de instabilitate și schimbări. Sfatul lui Chow este să îmbrățișeze haosul și să călătorească mai mult. “Strângeți cât mai multă energie pozitivă și fiți mai conștienți de faptul că s-ar putea să atrageți mai ușor conflicte în acest an”, spune ea.

“Dar înțelegeți că aceste schimbări sunt spre bine”. Pentru a atenua lovitura, ar putea purta mai mult galben și maro și să viziteze locuri din vest sau nord.

Câine – Horoscopul Chinezesc 2023

Fiind în uniune cu Tai Sui, persoanele născute sub semnul Câinelui se vor bucura probabil de un an plăcut, cu progrese semnificative în carieră și în domeniul financiar. Dar câinii trebuie să-și amintească să fie umili și să-i asculte pe ceilalți, în special pe prieteni și pe cei în care au încredere, spune Chow.

Aceștia vă vor spune lucruri importante care vă vor aduce mari beneficii în acest an. “Culorile lor norocoase sunt argintul și albastrul, iar locul lor norocos este la nord”, spune Chow.

Porc – Horoscopul Chinezesc 2023

Porcii vor saluta Tai Sui, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie, în general, un an pozitiv. Dar, pe de altă parte, întâmpinarea lui Tai Sui ar putea, de asemenea, să afecteze sănătatea, din cauza volumului suplimentar de muncă. “Trebuie să vă echilibrați în mod egal timpul de muncă și de joacă”, spune Chow.

Persoanele născute în anii Porcului se pot bucura de succes profesional dacă sunt dispuse să se concentreze pe munca în echipă. “Din punct de vedere relațional, va fi un an foarte bun pentru voi. Veți întâlni noi prieteni și o potențială nouă iubire”, spune Chow.

Pentru a spori norocul, porcii ar putea purta mai des roz și mov și ar putea planifica o călătorie în sud, adaugă ea.

Șobolanul – Horoscop Chinezesc 2023

Persoanele născute în anii Șobolanului vor fi în conflicte cu Tai Sui. “În general, înseamnă un an mai greu”, spune Chow. “Dar când există yin, există întotdeauna și yang. Așa că nu uitați, niciodată nu este cu adevărat totul rău.”

Șobolanii ar trebui să fie mai precauți în ceea ce privește sănătatea și munca. Ei ar putea fi predispuși la răni minore și la erori de comunicare în acest an.

Chow îi îndeamnă să poarte culori vesele, cum ar fi roz și portocaliu, și să viziteze locuri mai calde.

Boul – Horoscopul Chinezesc 2023

Bivolii se vor bucura de un an interesant, cu steaua călătoriilor și steaua norocului strălucind asupra lor.

“Vor găsi noi oportunități și finanțele lor vor atinge un nou nivel. Probabil că vor călători mai mult din motive profesionale și personale. Dar, din moment ce călătoresc și lucrează mai mult, trebuie să fie atenți la sănătatea lor”, spune Chow.

Cei care sunt singuri și caută dragostea ar putea avea noroc în acest an.

Tigrul – Horoscopul Chinezesc 2023

Pentru cei născuți în anii Tigrului, “Ben Ming Nian” a luat sfârșit.

“Asta înseamnă că după un an greu, situația lor se va îmbunătăți în curând”, spune Chow. “Dar răbdarea este esențială, deoarece schimbările nu vor fi imediate.” Tigrii, în special cei născuți primăvara și vara, ar trebui să își ia timp să se recupereze în prima jumătate a anului și să ia decizii importante doar în a doua jumătate a anului, spune ea. Trebuie să poarte haine de culoare galben, albastru și maro.

De asemenea, ar putea călători către nord și vest.

Dragonul – Horoscop Chinezesc 2023

Se anunță un an destul de bun pentru dragoni. Nu există stele ghinioniste care să le afecteze anul.

“Nu există preocupări restante, cu excepția poate a sănătății pentru cei născuți în anotimpurile de vară și toamnă. S-ar putea să se simtă ușor stresați”, spune Chow. Dragonii singuri ar putea întâlni potențiali parteneri romantici în acest an. Culorile lor norocoase sunt cele metalice, cum ar fi aurul sau argintul.

În ceea ce privește călătoriile, dragonii trebuie să o ia spre vest pentru noroc.

Șarpele – Horoscopul Chinezesc 2023

Persoanele născute în anii Șarpelui se vor bucura de vești bune și de abundență, deoarece steaua călătoriilor, Yi Ma Xing, și steaua norocului, Cai Xing, vor domni peste ele în acest an.

“Oportunități, noi direcții și avansări vor veni către tine la locul de muncă”, spune Chow.

“Dar Șerpii trebuie să găsească un echilibru în viață și să ia o pauză atunci când este nevoie”. Din punct de vedere romantic, șerpii pot găsi dragostea în timp ce călătoresc în acest an. Chow îi sfătuiește să se îmbrace în albastru sau auriu și să călătorească spre vest sau nord.

Calul – Horoscopul Chinezesc 2023

“În acest an, caii vor avea asupra lor Steaua Florilor de Piersic (Taohua Xing). Este o veste bună”, spune Chow. Pe plan profesional, vor găsi noi oportunități și vor întâlni o mulțime de prieteni care îi vor ajuta.

Se vor bucura de relații bune. Ea spune că acesta ar putea fi anul potrivit pentru cei care vor să se logodească sau să se căsătorească. Dar Chow emite un avertisment pentru cai: Acordați atenție sănătății fizice și mentale a familiei lor. “Pot purta haine colorate, cum ar fi roz, portocaliu și un pic de galben.

În ceea ce privește călătoriile, se pot îndrepta spre sud”, spune Chow.

Capra – Horoscopul Chinezesc 2023

În acest an, caprele vor întâmpina Tai Sui. Este, în general, o influență pozitivă asupra norocului lor, dar, în același timp, ar putea însemna și că anul va fi extrem de obositor. De aceea, caprele trebuie să aibă grijă de ele însele și să se odihnească atunci când este nevoie.

Pe plan relațional, persoanele născute în anii Caprei se vor bucura de un an liniștit. “Au mai multe șanse să întâlnească oameni noi, prieteni noi și chiar noi iubiri în acest an”.

Maimuța – Horoscopul Chinezesc 2023

Vești bune pentru Maimuțe: anul acesta vor fi în uniune armonioasă cu Tai Sui. Chow spune că vor fi copleșite de admirație din partea celor din jurul lor la locul de muncă. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să trăiască nesăbuit. În schimb, “ar trebui să joace în siguranță în acest an, în special cei care iubesc sporturile extreme”.

În ceea ce privește relațiile, maimuțele vor avea parte de multă afecțiune și romantism. “Pot purta haine verzi sau albe și pot călători spre nord sau est”, spune Chow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *